PRIMING SUCCESS

Module gør det muligt at få succes i et moderne kontormiljø. Ved at kombinere finsk formgivning, teknisk kunnen og årtiers erfaringer med at udforme arbejdsmiljøer skaber vi ny plads til effektivt arbejde, samarbejde og koncentration.

We Create Future-Proof Office Solutions

Arbejdsmiljøet skal imødekomme medarbejdernes behov

Dårlig arbejdsro, koncentrationsbesvær og mangel på uforstyrrethed er uheldigvis hverdagsagtigt i mange arbejdsmiljøer. Jo mere åbent arbejdslokalet er, desto mere understreges disse udfordringer.

Afbrydelser svækker arbejdseffektiviteten betydeligt. Det er påvist, at det tager godt et kvarter, før koncentrationen er vendt tilbage til samme niveau, som før en afbrydelse. I kontorlandskaber mister en medarbejder gennemsnitlig tre timer om ugen som følge af afbrydelser – altså 12 timer på en måned eller næsten en hel måned om året.

Udover afbrydelser er en splittet hverdag typisk for moderne arbejde. I løbet af arbejdsdagen er mulighederne for at koncentrere sig om at udføre sit arbejde kun begrænsede, eftersom dagene fyldes af møder, travlhed og uendelig lange lister med gøremål.

Arbejdsopgaverne skal ofte passes effektivt og hurtigt i de korte tider, der bliver tilovers mellem forskellige møder. Medarbejderne har derfor brug for et sted med mulighed for at koncentrere sig på disse kritiske tidspunkter.

Module-rummene er designet til effektivt arbejde, hvad enten det er til en telefonsamtale, et møde eller en vigtig arbejdsopgave.

We Empower Successful Work Communities


Module skaber rammer for et vellykket arbejdsfællesskab

Module skaber behagelige og rolige omgivelser til at arbejde effektivt selv midt i et mere hektisk miljø.

Det lydisolerede Module-rum forsynet med effektiv ventilation og behageligt akustisk tilpasset og belyst byder medarbejderne de optimale forhold til at koncentrere sig, uden at de behøver at være angst for at blive afbrudt eller forstyrre andre.

I Module kombineres finsk formgivning med årtiers erfaringer inden for teknisk design og skabelse af arbejdsmiljøer. Resultatet er et rum, som muliggør et effektivt og koncentreret arbejde og samarbejde, og som skaber rammer for at lykkes i det moderne arbejdsliv.

Module Collection

Solo

Uforstyrrethed og arbejdsro til telefonsamtaler.

Læs mere

Duo

Arbejdsro til krævende opgaver, som kræver koncentration, til arbejde i duo samt til videomøder.

Læs mere

Team

Stille og uforstyrret møderum med plads 2-4 personer.

Læs mere

Designer Spotlight

Module-rummene er svaret på det moderne arbejdslivs udfordringer. Module skaber et trivselsfremmende, roligt rum, hvor det er nemt at koncentrere sig om det væsentlige og arbejde fra hånden selv midt i hektiske omgivelser.
”En travl hverdag og et uroligt arbejdsmiljø gør nemt arbejdet kaotisk. Jeg tror, at de, der bruger Module kan koncentrere sig og gøre et godt arbejde også midt i al travlheden”, siger den prisbelønnede indretningsarkitekt Esa Vesmanen, som har designet Module-serien.