ARBEJDSRUM

Træd ind i Module og hold tankerne fri af den øvrige kontorlarm. I Module-arbejdsrummet har du fred til at koncentrere dig og få dine travle opgaver fra hånden og uden at blive afbrudt.

Module-arbejdsrummet er medarbejderens støttepille, når tingene ganske enkelt skal være færdiggjorte. Når præsentationen til et forestående møde om en time skal finpudses, et tilbud skal gøres færdigt før den fastsatte tidsfrist, eller der i hast skal skrives en god artikel til virksomhedens blog, er der i praksis 5 ting, som skal være på plads, for at det skal kunne klares: Et skrivebord og en stol, en billedskærm, en bærbar computer og ro til at koncentrere sig.

Lydisoleringen på Module-arbejdsrummet lukker kontorets lyde ude og skaber perfekte forhold til et godt arbejde. Den effektive ventilation hjælper til at holde tankerne klare fra start til slut, når der arbejdes intensivt.

Antal personer:
1

Eksempler på anvendelsesmiljøer:
Kontorlandskaber, aktivitetsbaserede kontorer, foyerer, offentlige faciliteter, hospitaler, fabrikker, skoler og andre undervisningsinstitutioner

Gør dit arbejdsrum til virkelighed med Module Duo

I Module Duo er du i stand til at koncentrere dig om det væsentlige – en kort idéudveksling med en kollega, et Skype-møde eller selvstændigt arbejde.