TELEFONBOKS

Module lukker støj fra kontorlandskaber og foyerer ude og skaber perfekte forhold for dine telefonsamtaler. Dine arbejdskolleger forstyrrer dig ikke, og du behøver ikke at bekymre dig for, om du forstyrrer dem – lyde udefra høres ikke inde i Module-telefonboksen, og lyde indefra heller ikke udenfor.

Module-telefonboksen er et godt lydisoleret rum, der er indrettet til produktivt arbejde. Den øger arbejdsroen i lokalet ved at bidrage med et arbejdsmiljø, der netop er beregnet til telefonsamtaler og videomøder. Det er nemt at koncentrere sig i telefonboksen helt og holdent om det væsentlige.

Her forbliver samtalerne private inde i telefonboksen og forstyrrer heller ikke arbejdsfreden udenfor. Effektivt arbejde – både i telefonboksen og i de omgivende lokaler.

Antal personer:
1

Eksempler på anvendelsesmiljøer:
Kontorlandskaber, aktivitetsbaserede kontorer, kontorfællesskaber, foyerer, offentlige rum, hospitaler, fabrikker, skoler og andre undervisningsinstitutioner

Gør din telefonboks til virkelighed med Module Solo

I Module Solo kan du arbejde effektivt. Uanset om der er tale om en telefonsamtale, et Skype-møde eller tilmed en opgave med problemløsning eller tekstformulering, så skaber Solo rammerne for, at det kan lykkes.