MØDERUM

Module-møderummet er en enkel og hurtig løsning til at udvide kontorets kapacitet med hensyn til mødelokaler.

Det er nemt at skræddersy lokalet, så det passer ind i helhedsindtrykket – eller udskiller sig fra det – ved at møblere det f.eks. med typiske møbler til mødelokaler eller afslappende lænestole. Begge dele udgør en velfungerende og praktisk helhed, men skaber en anderledes stemning.

Lydisoleringen på Module-møderummet lukker kontorets lyde ude, så deltagerne er i stand til at koncentrere sig udelukkende om de ting, der behandles på mødet. Den effektive ventilation sørger for, at indåndingsluften er frisk og holder hovedet klart fra mødet start til slut. Module-møderummet er beregnet til 1-4 personer, som kan arbejde samtidigt. Desuden er rummet nemt at flytte fra sted til sted med en palleløfter, hvilket gør lokalets funktion endnu mere fleksibelt.

Antal personer:
1-4

Eksempler på anvendelsesmiljøer:
Kontorlandskaber, aktivitetsbaserede kontorer, foyerer, offentlige faciliteter, skoler og andre undervisningsinstitutioner

Gør dit møderum til virkelighed med Module Team

Module Team medvirker til mere effektive møder ved at byde på et miljø uden distraktioner, hvor det er nemt at koncentrere sig om dagsordenen.